My Playlist :D

Helluu!  Jag har gjort en liten playlist som ni ser och hör :)
31 st låtar jag tycker om, så Feel Free to Listen! :D
Det är rätt så random låtar :P men jag gillar dom :)
tar nog bort den om ett tag så ni slipper den ^w^
och så gör jag kanske en ny med låtar jag gillar då.

Idag, Halloween, Har vi inte gjort nå ansträngande ^w^Lena och anders kom förbi en sväng. Linda Du är Anklagad För nallen i Lampan Btw! Sen åkte vi till Nacka. Ska kolla på nå läskig film med William,kanske Fernando eller själv om det så blir! fast det kommer jag inte våga men jag måste se nå läskigt :)
Det blev inte som jag tänkte mej, jag vill vara med nån kompis å irritera min grannar med bus eller godis :) dom blir jätte sura å förra året va det typ nån som sa till mamma x) Mina grannar är jätte roliga :D helt WOHO! asså dom fattar typ inte meningen medbus eller godis, förra året va det en tant som sa "nej jag ska ändå äta mej så tjock å fet så jag behöver inge godis" Man bah jao men vi vill bli tjocka har du lite godis? XD nej men man får vara som man är :)
Hoppas ni får en Rolig Halloween! Ha det så kul.
simpsons/familjen adams Halloween


God morgon kl.halv2 :)

Det kommer inte gå bra för mej natten till måndagen å sen när jag ska gå upp... jag får väl sova nästan hela dagen å sen vara uppe hela natten så jag orkar..gå upp xD och så har jag inte gjort matten!allt ska vara så segt och Hanna kommer antagligen inte komma hit :( i morse så snoozade jag 10 minuter hela tiden från kl typ 20 över 9 till 11 :P jag kom inte upp xD
Och idag ska jag bara tråka hemma med plugg å städa å fixa :(
Sitter å tittar på tv det finns inget bra så jag kollar på MTV :)
hoppas ni får en trevlig Halloweene.
Rosalie's

Jag tycker den är lite gullig :)


Mystiska sår...!

Helluu...! :)
Jag upptäckte nu när jag satt vid datan att jag har 2(3) ... 'rivsår' på mitt vänstra ben! Den konstiga är att det är hmm det blir svårt att förklara, men när man sitter ner på knäna/smalbenen och har rumpan vid fötterna... skit samma det börjar iallafall på mitt lår och sen slutar det men på mitt smalbet liksom. fortsätter det! och det är ca 2dm långt lite torkat blod ;) och så har jag kanske 5cm långt under :/
Jagtycker Detta Är otroligt konstigt och antigen har jag gjort det på mej själv i sömnen eller så har zorro gjort det på mej... i sömnen xD så jag måste ha varit otroligt trött!

Men men det är ju bara ett rivsår somsagt.. men visst va det konstigt! :o
Update: jag hitta 2 till små sår på magen :D jag har en onsynlig fiende :o 5 sår på en natt XD o.O
Milk :D

ZombieLand

HEj :)  Jag och William har nyss sett "Zombieland".
Den Var jätte roligt och bra ^w^
Jag rekommenderar verkligen att ni ser den!
Zombieland
huvudpersonerna står på bilden :
woody Harrelson,Jesse Eisenberg,Emma stone och Abigail Breslin.

ZombieLand
Super  bra :) så se den!

28/10 :)

Hejhej,,
Idag Vaknade jag av väckarklockan kl.09:38 Men jag antar att jag slumrade till, till kl. 10:20 och då gick jag upp :) det kändes mycket bra. Idag ska jag inte göra så mycket. Måste ringa Hanna men hon svara aldrig :( hon kanske har åkt utomlands :/ men men. Sen ska jag bara städa och ta det lugnt :) och plugga matte! D: våran mattelärare är så taskig! vi får as mkt läxor och har man inte gjort dom får man IG varning. Va fan ska det va bra till?? jaja. Det är då fler än mej som saknar Björn.
Och nu ska jag gå och ta bort Nagelack och kanske göra nå nytt fint :)
Ha det så bra!
Jag och jennifer
Bild från i sommras :) <3

27/10 - 4 dagar till Halloweene

Helluu! idag har jag inte gjort så mycket.

Jag har varit hemma hela dagen så jag är rätt seg.

Jag har bakat och pluggat lite matte.

Jag vaknade klockan 08:01 av min klocka sen snooza jag i 10 minuter sen va jag as trött så jag ställde klockan på 09:01 och då vaknade jag klockan 09:01 och Sedan somnade jag och vaknade 11:20 tror jag och sen somnade jag och vaknade 12:10.

Jag tror jag ger upp med vekarklockan snart jag får väl gå upp 10-11 :/

Men jag tycker ju somsagt inte om att vakna så sentför då känns det som att halvadagen försvunnit. Men jag orkar inte gå upp! och det kan man ju inte säga att det är så bra :(

Till rubriken- Det är 4 dagar kvar till Halloweene och jag har inte fått tag i Hanna :( hon kanske är bortrest och vad ska jag då göra?? Kan ju kolla om Claudio och Jennifer kommit hem annars får jag väl kolla om nån annan kan, eller så får jag väl vara hemma, sj eller kolla på nån läskig film med William.
Zorro

Jag har lite ont om bilder,iallafall fina så ni får en på min gulliplutt :)

lite tråkigt kanske men det skiter vi i :)

 

Vad ska Ni göra på Halloweene?

 


todayyy

så Var jag ute med Linnea och så skulle vi gå över en gata,
Och så var det en tant bröve mej, som började skrika!!!
Asså jag hoppade minst 2cm och började skaka as mycket och min mage var FULL av gnagande fjärilar!!! Ja nå läskigare kan knappast hända,men sen gick vi iallafall till gamla stan. Vem gick bröve oss om inte det skrikande tanten!?
Asså om man bara ser henne gå förbi ser hon normal ut.
Så om ni ser en Tant med kort brunt krulligt hår lite dubbel haka så BE WARE !!!!!
tror hon hade en röd jacka om jag inte minns fel,men hennes ansikte kommer inte försvinna i mitt huvud dom närmaste åren :s

Nu kollar jag på 2 ½ men :) klockan är bara kvart över 9, och jag är klar i badrummet å allt så jag skulle kunna gå å sova nu :o men jag ska faktiskt inte lägga mej senare än 12 har jag bestämt :)
moi

Roligt på TV :)

Hej kära blogg,
Jag sitter och kollar på Grannfejden ^w^ det är ju jätte roligt, jag har aldrig sett det förut med dom är så roliga, allt började med en liten lapp :)

klockan är kvart över 12 och jag är inte trött vilket inte är bra, så jag har ställt klockan rätt tidigt :) eller ja kl 9 som för min hjärna är klockan 10 men jag vill inte vända dygnet,som jag alltid gör.

Haha vad gulligt nu kramas några tanter :) Det finns så många konstiga program på TV, har ni tänkt på att jätte mycket av det är folk som ska hitta kärleken,bonde söker fru, frusna män söker kärlek, ensam mamma söker och minst 5 till.

Nu ska jag stänga av datan igen satte på den för att skriva för jag inte hade nått att göra och jag kommer inte kunna sova :/ men men..
Godnatt dröm något läskigt :)
Mumie

igår natt/ för några timmar sedan

Hej, igår, som inte var igår utan inatt klockan 2 som inte var 2 utan 1 när man ställt om klockan :) iallafall,lite rörigt blev det, då skrev jag ett inlägg, och så skulle jag lägga ut bilder och då fastnade det.. Så jag kunde inte göra mer än att stänga av datan och jag pallade inte sätta på den för att skriva ett blogginlägg ^w^

iallafall,
igår så gjorde jag lite Bilder på PhotoShop, William gjorde några fina först och då ville jag också göra :)
här kommer dom:
1.Arndopps1

Den här blev jag mest nöjd med :)

2.Arndopps

Den blev jag nästnöjdast med :)

3.mjölk :)
den här blev jag nästnäst nöjdast med :)
4.Korv<3
den här blev jag nästnästnäst nöjdast med :) (kan man säga så?)

Vilken tycker du blev finast? :)
Idag ska jag ringa Hanna :o
så jag inte glömmer bort det :)
Puss och Kram 


SweetZombie

Zombie

idag har ja nästan inte gjort någonting!

sitter å lyssnar på driving one of your cars och jag har ingenting att göra.
Va ska kanske ha arndopps-dag snart,efter lovet får det bli :)
nu ska jag göra nå vettigt.. eller inte :)
ha det så kul.


Tack! :D

ett snabbisinlägg nu,
Tack Claudio För Hjälpen,jag tyckte iallafall att det blev fint :)
Lite julkännsla, :)
jag får väl byta snart,fram till våren och sommaren :)
nu är också Designen på Arndopps-bloggen finare :) jag fixade lite med knapparna och så :)
 hitils är det nog bara 1-3 personer som läser min blogg ^w^
men det ska jag försöka ändra på,jag kan ju inte se hur många, jag måste vänta i 10 dagar.
Hejdå<3


Godmorgon

Hej :)
Nu är Designen på Arndoppsbloggen Jätte fin :)
Jag tycker att ni ska spana in det ;)
klockan är än så länge bara ett och det har inte hänt någonting förutom att jag vaknade satte på datan och fixade lite med blogg designen på arndoppsbloggen, Claudio är typ  less?? så fort det blir ett minsta fel, och han kan nu inte vänta på att jag ska skriva detta inlägg för jag måste fixa några knappar och ikoner blajj.
Så Jag får väl gå å göra det nu.
Ha en trevlig dag :)
Flicka
jag har ingen bra bild så ni får en ful jag ritade för ett tag sen :)

Arndopps <3

Hellow sötnosisar, Nu för att bra tag sen några timmar sen så gjorde vi en Arndoppsblogg :D
den är rätt såoseriös men det är mycket trevligt :) på bara några timmar har vi gjort 18 inlägg :)
Enjoy min glada små vänner!


Slutet på en härlig vecka

Tjenixen, idag har det varit en slapp dag, vi skrev först vad vi tyckte om temaveckan å sen skulle vi på bio, Jag,Linnea,Michaela,Rebecca,Ruben,Fredrik och Anders. Förlåt om jag glömde någon nu xD Vi såg G-Forse(Stavning?) det var rätt rolig,men vi såg den på Svenskt tal och det rekommenderar jag verkligen inte :) om man inte är liten och inte förstår engelska å inte hinner läsa texten.
Iallafall, när filmen var klar så fick vi välja om vi skulle vänta minst 40 minuter på att "Fame" som lärarna kollade på skulle var klar och det pallade vi inte så jag å Linnea gick till Bluefox och jag köpte 3 pin och Linnea köpte en slinga :) sen gick vi hem. Från BlueFox till ringen ungefär blir det :) det var bara nyttigt.
I helgen ska jag se till att göra något roligt, Måste ringa Hanna :)
HEjdå!
Zorro :)

Ps. Om nån söt liten filur vill hjälpa mej med min Design så är det bara att säga till! .Ds.


22 oktober :)

Hej! idag har det varit ett slapp dag. Först vaknade jag och gick för att duscha. Efter att jag duschade fick jag panik för jag trodde att vi började 09:00 i någon minut,sen kom jag på att det va 10:00 :)

i skolan hände det inte så mycket, eftersom vi har temavecka temat är somvanligt otroligt tråkigt (må bra) men vi har gjort en del roliga saker :) idag lekte vi Jeopardy på morgonen sen åkte vi till ett museum. Det va rätt tråkigt men vi sak uppe på övervåningen vid indianer tror jag det var, och pratade :) sen åkte vi hem och hemma så har jag bara slappat. Vilket ha varit väldigt skönt :)

Varning för tråkigt inlägg borde jag nog ha skrivit :)

Ha det så bra <3 PusS!


Välkommen till min nya blogg!

Ett helt onödigt inlägg :)
Enjoy!

RSS 2.0