Earth Hour

Ska ni göra nå roligt ikväll?
Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, får väl ladda mitt DS så jag kan spela nått eller så får jag hittar på något skojjsit :)
Igår var jag hemma hos Linda och Ali och firade Lindas 30 års dag :)
Trevligt trevligt :)

Det är jätte skönt att det är helg, sedan går vi bara i skolan till torsdag och sen är det lov !
Det ska bli jätte skönt.

Reklamer

Hatar inte ni vissa reklamer ibland?
Det gör jag, kanske lite för ofta :) jag går in på detaljer x)
Tex:
 Kinder maxi, när Pappan ger sin son godiset på en bio, och när han öppnar den är den tom... och han SKRATTAR! Jag hade blivit sur och sagt att personen som åt upp det skulle köpa en ny. Hahah.

 Scan, Han vaknar, Borstar tänderna, och SEN går han ner för att äta frukost... jag brukar iallafall borsta mina tänder efter frukosten, inte före.

 Babyliss i curl, dom visar ett kort klipp när hon drar locktången genom håret och får en perfekt lock, sedan spegelvänder dom klippet, och spelar igen!

 EDET Eco, toapapper. never ending story? jag menar nån gång måste det ta slut och det räcker ju fortfarande inte längre eftersom det helt och hållet beror på hur mycket papper man tar.

 

hittar inte dom andra klippen så ni får nöja er med den här :)

Tea Party

Kerli - tea party

Den ska vara gjord till den nya filmen alice i underlandet :)
jag vill se den, och det var roligt att Kerli fick vara med i soundtracket ;)
Jag älskar hennes röst och erkänner att jag avundar hennes hår ! :o :(

♥ Mjölk ♥

Idag har jag (hitills) druckigt 12 glas mjölk...
Det började med ett till frukost, sedan 2 innan musiken, sedan hade jag och isabelle tävling och hon slutade vid 5 glas, så jag kommer få 10 kr imorgon :) och sedan drack jag 2 glas till sedan kissade jag nästan på mej på NO:n men men, sedan när jag kom hem tog jag 2 glas till... som om någon bryr sej...
Det blev iallafall 12 glas :)

på torsdag är no-provet... and im doomed!

iallafall

jag borde plugga :)
Missa inte alla desperata hemmafruar kl9 :)
puss å kram

Dagarna går och går...

... Snart är det lov !
 
Idag var jag Mamma och Wille i skrapan med Lena och fikade, och nu har jag precis sett new moon, och mamma och wille kollar på James Bond.
Jag nördar mej medans jag kan :)

Imorgon ska jag inte göra någonting !
Kanske se New Moon :)
Men men vi får se vad som händer :)

Spanien
hittade den hära bilden som jag tycker är rätt så fin faktiskt :)

New Moon, Remember me

Igår var jag med Linnea, Diana, Hanna, Isabelle, Maja, Melina och Michaela på bio och såg Remember me, som var hur bra som helst men otroligt sorlig, och slutet satt man och börla till i flera minuter.
Men den är värd att se :)

Idag så gick jag till Åhléns och köpte New Moon :D så den ska jag se ikväll!!! What a marshmallow :)

Nu när mamma har köpt en data så kommer jag att vara lite mer uppdaterad om vad som händer här i världen :) så det blir lite mer bloggande också !

nu får ni ha det så kul :) puss å kram !
hoppmatta
jag längtar tills sommaren !


den kanske onödiga onsdagen

hejsan hoppsan ! idag så har vi vanligtvist bara 4 lektioner och sen har vi lunch och så slutar vi. Idag så gick vi på teater, som hette (och fortfarande heter) gula månen, den va väl helt okej men onödigt att gå till skolan... men men det är bra att komma ut lite. Sen gick jag till ringen och köpte present till mamma eftersom att hon fyller år idag :) och...! ECLIPSE TRAILERN (10 sekunder) HAR KOMMIT UT! :D mer kommer på fredag! wihoo! ni får ha det så kul :* Puss och Kram :)

filmkväll hos isabelle

hejhopp ! nu har vi sett Twilight och lite av new moon men vi improviserade, kl2 att baka muffins som inte blev perfekta men iallafall goda och nu gör issa och laura nå test men iallafall så ska i se klart new moon annars blir maja deprimerad och det vill vi ju inte :) sen ska vi se nå transformers och a walk to remember <33 haha men nu ska jag få veta vad det hela lilla testet gick ut på så ha det så bra puss och kram på er <33

RSS 2.0